Uw bedrijf als sponsor?

Als bedrijf meefinancieren en zelfs meedoén aan de Zuiderzee Klassieker heeft verschillende voordelen. Deze bijzondere vorm van teambuilding levert u betrokken en gezonde medewerkers op. Bovendien zet dit maatschappelijk verantwoord ondernemen uw positionering in een goed daglicht, wat daarnaast betrokken klanten, leveranciers en andere stakeholders creëert.

De Maag Lever Darm Stichting werkt aan een betere toekomst voor mensen met maag-, darm-, en leverproblemen. Draagt uw bedrijf hier ook aan bij ?

Bekijk voor meer informatie en mogelijkheden onze speciale folder of neem contact op met Rende Oudhof via rendeoudhof@mlds.nl of 06 1008 7116.

 

Partners en sponsoren Zuiderzee Klassieker 2018

 


Yakult
De bedrijfsfilosofie van Yakult is ‘Working on a healthy society.’
We ondersteunen daarom verschillende activiteiten die - net als Yakult - bij een goede levensstijl passen.
Daarom is Yakult ook dit jaar weer trotse sponsor van de Zuiderzee Klassieker.

 


Coloplast
Wij willen stomadragers helpen een actief en volwaardig leven te leiden. Met Fit for Life ondersteunen we mensen met een stoma gezond(er) en fit(ter) door het leven te gaan en persoonlijke ambities waar te maken. Dan doen we door o.a. door deelname aan de Zuiderzee Klassieker met een eigen Fit for Life team, en door het delen van tips, adviezen en inspirerende verhalen.

 


Will Pharma

"Het leven is als fietsen. Om in evenwicht te blijven, moet je vooruit blijven gaan.” Deze uitspraak van Albert Einstein illustreert feilloos hoe patiënten met spijsverteringsziekten moeten leren balanceren, zonder de moed op te geven. Soms wind mee, soms tegen, maar met een blik op een heldere toekomst. Daarvoor is onderzoek nodig. Will Pharma draagt daar graag aan bij, o.a. als traditiegetrouwe sponsor van de Zuiderzee Klassieker. Het demonstreert onze overtuiging dat er altijd een manier is om vooruit te blijven gaan.


Servier

 

 

DC Klinieken

DC Klinieken is de grootste private aanbieder van verzekerde MDL-zorg en is daarnaast BVO (Bevolkingsonderzoek Darmkanker) gecertificeerd. Dagelijks werken onze specialisten en medewerkers hard om een bijdrage te leveren aan de gezondheid van onze patiënten. Als partner van de Maag Lever Darm Stichting en sponsor van dit evenement fietsen wij darmkanker de wereld uit!

 

 

Folder sponsormogelijkheden Als bedrijf meefinancieren en zelfs meedoén aan de Zuiderzee Klassieker heeft verschillende voordelen. Bekijk alle mogelijkheden in deze folder. Download de folder